BNLPA's agenda

Alle activiteiten van 2024 op een rijtje!

vanaf 2 en 3 juli

Jaaropleiding tot Professional Business Communicator

Jan & Maaike Lemmens
11.386,-

8 oktober

Relatiegedreven leiderschap:

systemisch werken in de praktijk

Jan & Maaike Lemmens
497,-

9 oktober

PBC Alumnidag

 

Jan & Maaike Lemmens
243,-

Jan & Maaike

In 2024 bestaat de Academy alweer 27 jaar! Op zichzelf al een bijzondere mijlpaal uiteraard, maar wat ons betreft wordt 'ie extra mooi doordat het daarmee ook alweer tien jaar is dat wij samen aan het werk zijn.

Als vader en dochter lesgeven, een bedrijf runnen en alles wat daarbij komt kijken.. dat wil nog wel eens lastig zijn - daar vertellen we je met liefde over onder het genot van een bakkie ;)

Voor het komende jaar hebben we weer ons best gedaan om een mooie verzameling trainingen neer te zetten en zoals je van ons gewend bent, gaan die allemaal over het vergroten van jouw persoonlijke leiderschap. En zoals je ook van ons gewend bent, kiezen we ervoor om de kern aan te pakken in plaats van je kortwerkende trucjes te leren waardoor je wezenlijk verandert en de materie blijvend gebruikt.


We kijken er naar uit je dit jaar te zien!

Enkele reacties van deelnemers

Zeer persoonlijk, concentrerend op ontwikkeling en persoonlijke groei. Daarnaast de structuur, handvatten die je aangereikt krijgt en meteen kan gebruiken maakt het zo briljant.
Marleen - teammanager @ DWI Amsterdam
Persoonlijke ontwikkeling op een prettige en persoonlijke manier gerealiseerd, waardoor ik anders in het leven sta. Privé en werk! Ik ben zelfverzekerd en heb er een berg kennis en vaardigheden bij. Daardoor heb ik tijd over!
Kim - regiomanager @ Blom Mode
Er komen niet alleen problemen aan het licht, maar er wordt daadwerkelijk iets mee gedaan. Hierdoor is er enorm veel ruimte voor groei en benutten van potentie.
Dennis van Eersel - Sportverslaggever @ Rijnmond

De PBC zou een vak moeten zijn op school. Het leert je situaties te herkennen, hoe vaak er aannames worden gedaan, opluchting of oplossing, etc. Het geeft mij keuze wanneer en hoe te reageren.


Er zijn een aantal collega’s die de opleiding ook hebben gedaan. Ik merk dat we binnen het bedrijf goed luisteren en dat we betere vragen stellen. We hebben enorm productieve vergaderingen en nemen besluiten sneller.

Mark

De combinatie tussen theorie, praktijk en de mate van aandacht voor persoonlijke groei zorgt ervoor dat het jaar mij veel heeft gebracht.

Ik ben gegroeid als persoon, flexibeler en ik durf me kwetsbaar op te stellen.


Door de training heb ik nu de nieuwe functie waarvan ik een jaar geleden dacht dat ik nog niet zover was. Dit inzicht is belangrijker dan het prijskaartje.

Nicolle - accountmanager @ Rabobank Nederland
Een unieke mogelijkheid om inzicht te verkrijgen in de werking van je eigen persoonlijkheid, die van anderen én de interactie daartussen. Bovenal de keuzes die je bewust én onbewust maakt in die interactie en de gevolgen daarvan! Prima cursus.
Wilco - CFO @ Innovam
De opleiding zit goed in elkaar, met een goede mix van theorie en praktijk, en geeft inzicht in jezelf en in de ander waarom en hoe zaken kunnen lopen en hoe je dit kunt beïnvloeden. Op deze manier wordt je effectiever en resultaat gerichter.
Albert - partner @ FBM
De combinatie van de methode van lesgeven, de aandacht voor persoonlijke hindernissen opruimen door de juiste begeleiding maakt het een bijzondere opleiding. Er is een wereld voor me open gegaan en dat geeft me rust.
Nikos - business improvement manager

Ik raad iedereen deze opleiding aan: het is één grote ontdekkingstocht langs de manier waarop je - tot aan de start van de opleiding - in het leven stond. Na de opleiding ben je zoveel rijker!

Het sprak me vooral aan omdat ik me normaal wel ergens uit kan lullen, maar bij Jan en Maaike lukte dat nooit

Rutger Koene - Head of Marketing @ Garcia
Het 'geen doekjes erom winden'-principe. Geen 'gelul' in de rondte waardoor ik had wat ik had. Ik ben nu leniger geworden in mijn communicatie, ik heb meer mogelijkheden en weet: mijn weg is niet dé weg. Bijzonder is Jan, de aanpak en strategie die hij uitzet en volgt. Die is vanaf dag 1 uitgezet, zonder dat ik zelf al snapte waarheen / waarvoor.
Roos Dijkman - Owner @ Come into Bloom