Persoonlijke coaching

Onderscheid jezelf met aantrekkelijke helderheid en sublieme impact

Gemakkelijker

Beslissingen nemen wordt leuk, omdat je jezelf duidelijk kunt maken

Gelukkiger

Vriendschappen worden inniger en werkrelaties lopen soepeler

Gezonder

Je voelt je rustiger, waardoor je ineens wél kunt ontspannen

Loop je ook steeds tegen dezelfde problemen aan?

Je merkt regelmatig dat je ineens dichtklapt en dat je niet eens meer normaal kunt nadenken. Laat staan dat je adequaat kunt reageren. Achteraf weet je wél precies wat je wat willen zeggen of hoe je had moeten doen om het voor elkaar te krijgen. En nu je het weet, blijf je er de hele tijd maar over nadenken en steeds opnieuw in je hoofd de film afspelen - telkens met nieuwe en andere manieren waarop het had gekund.


Natuurlijk heeft dit een enorme negatieve invloed op jouw productiviteit en gevoel van eigenwaarde.


Terwijl de mensen om je heen er wellicht helemaal niets van merken, voelt het voor jou alsof je steeds verder wegzakt.

Je weet dat je hiermee aan de slag moet.
Je hebt ook al van alles geprobeerd.
Je doet keihard je best.
Je luistert naar elk goed advies dat je kunt krijgen.

Maar niets lijkt te werken.

Je hebt ondersteuning nodig van een expert

Alle goedbedoelde adviezen, zelfhulpboeken en reels-met-tips ten spijt: als je écht wil groeien en ontwikkelen, dan heb je input van een specialist nodig.


Het maakt niet uit hoe je jouw 'probleem' noemt en het maakt ook niet uit hoe je dit zou kunnen omzeilen.

De oplossing ligt in de óórzaak van jouw probleem. Die oorzaak boven water krijgen en oplossen, dat is wat je gaat brengen wat je zoekt. 


Het geheim is namelijk dat elk gedrag en elke gedachte ontstaat vanuit een doel, er was ooit een reden om dit zo te ontwikkelen. Alleen: de manier die je ontwikkelde, die helpt je nu niet meer. Hoog tijd dus om nieuwe reacties aan te leren.

Wil je dat wij ongezouten (maar liefdevol) met je meedenken?

Intakegesprek aanvragen
het eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend
De coaching van Jan heeft mij in enkele sessies veel meer opgeleverd dan alle managementtrainingen die ik in het verleden gevolgd heb.
Arie Heemskerk - teamleider NOS

Zachte heelmeesters maken stinkende wonden

Het is niet leuk om op je zere plek aangesproken te worden, maar onze bizarre resultaten komen juist doordat wij de dingen zeggen die je nodig hebt - in plaats van de dingen die je wil horen ;)

Achteraf gezien hadden mijn vrienden en collega-ondernemers toch gelijk: ik had dit jaren geleden moeten doen!

Ik hoorde alleen zulke onvoorstelbare dingen over je, dat ik ze niet serieus nam. Het klonk te goed om waar te zijn en dat is het dan vaak ook, maar wat kan een mens zich vergissen zeg ;)

Anoniem

Waar je tegenaan loopt ...

 • Het lukt je maar niet om de dingen voor elkaar te krijgen die je wil
 • Je blijft maar harder en harder werken zonder dat het je meer resultaat oplevert
 • Langzaam maar zeker word je moedeloos, omdat het voelt alsof je steeds maar tegen dezelfde grenzen aanloopt
 • Je voelt je opdringerig omdat je steeds wéér over hetzelfde punt moet beginnen
 • Je vindt het lastig om mensen aan te spreken op fout gedrag
 • Veel te vaak draai je om de hete brei heen, terwijl je precies weet wat je wil
 • Regelmatig lig je 's nachts te piekeren
 • Je hebt concentratieproblemen
 • Omdat je niet vaak en helder genoeg bent over wat je wel en niet prettig vindt, ontplof je ineens als de emmer overloopt

Wat je wil leren:

 • Doelgerichter kunnen werken: je weet wat je 'moet' doen en wat je kunt laten gaan
 • Vriendelijk en duidelijk 'nee' durven zeggen
 • Onzekerheid om te zetten in zelfvertrouwen
 • Snel optimaal functioneren in een nieuwe functie na promotie
 • Frustraties goed oplossen en verwerken
 • Assertief reageren in uitdagende situaties
 • Bij jezelf blijven als je het gevoel hebt 'voor het blok gezet te worden'
 • Jezelf beter leren kennen en daardoor weerbaarder tegen invloed van buitenaf
 • Voor jezelf kunnen opkomen met behoud van de onderlinge relatie

Vorig jaar heb ik bij Jan een aantal sessies gehad waar ik tot op heden  nog steeds baat bij heb.
Wat ik meegenomen heb uit deze sessies is dat ik toch echt zélf verantwoordelijk ben voor mijn eigen keuzes. Ik sta aan het roer van mijn eigen leven en carrière. 


Op het moment dat ik me dat ben gaan realiseren, werden situaties waar ik me in het verleden nog wel eens onmachtig voelde in één keer overzichtelijk en veel beter te sturen.


Het feit dat ik als enige de sleutel tot mijn eigen succes en geluk heb, geeft mij het gevoel van controle, en ben ik in staat makkelijker te relativeren en dingen in perspectief te zien.


Ik zou deze sessies aanraden aan iedereen die door de drukte op het werk of privé het overzicht wel eens dreigt te verliezen, en het gevoel heeft dat stukje controle terug te willen pakken.

Sander Loohuizen - retailmanager Just Brands
In mijn leiderschap merkte ik dat ik dingen uit de weg ging, of niet deed zoals ik ze eigenlijk wel zou willen. Jan heeft mij enorm geholpen door mij de blokkade die ik had te laten zien. Verbazingwekkend hoe hij door alleen te praten mij de antwoorden laat geven op vragen waar ik dacht geen antwoord op te hebben…
Anoniem
€ 2.900,-

Het Succestraject

 • Kosteloos en vrijblijvend kennismaken - duurt ongeveer een uurtje
 • Uitgebreid kwalificeren: op basis van twee analyses bepalen we jouw doel - reken op anderhalf uur voorbereiding en een gesprek van ongeveer twee uur
 • Vijf coachingssessies van elk anderhalf uur
 • Je mag ons altijd bellen als je acuut ondersteuning nodig hebt - ook 's avonds en ook in het weekend 


Hoeveel coaches ken je die je beloven dat je of binnen zes sessies jouw doel bereikt hebt, of dat ze je na het intakegesprek vriendelijk vertellen dat het niet gaat lukken?

En hoeveel van die coaches mag je 24/7 bellen als je vastloopt? ;)

Het unieke en fijne aan de coachingsessies van Jan is dat hij mij zo goed doorgrondt. Aan één blik of zin heeft hij genoeg... genoeg om een hele sessie constructief op te zetten.


Het verbaasde en verblijdde mij elke keer weer dat ik met zo’n ander gevoel (vol vertrouwen) weer naar buiten stapte! Bij mij ging hij in op het probleem van dat moment, dus we gingen niet verder op de vorige sessie. Elke sessie is eigenlijk een afgerond geheel.


En dat maakt het zo fijn, omdat er een aantal weken tussen de sessies zaten en er dus best wat kan veranderen en ik zo ook niet hoefde te blijven hangen ofzo in het vorige/verleden eigenlijk.

Coaching is confronterend en ook zwaar met momenten, en dat werd verlicht doordat Jan mij door grapjes of verhalen er weer even lekker uit kon halen en een kort moment aan iets anders kon laten denken. Dat hielp enorm en werkte verlichtend 🙂


Ik ben een aantal jaar geleden met Jan in contact gekomen en daar een paar hele fijne ‘onderhoudssessies’ gedaan waar ik op dat moment behoefte aan had. Ik zat met wat dingetjes en die hebben we besproken en ‘opgeruimd’ zeg maar. Op verschillende manieren is dat gedaan, met bv Time Line Therapy. Enorm fijn en prettig was dat!

Chantal van der Aa - zelfstandig ondernemer

Jan en Maaike snappen iets niet :)

Veel mensen hebben het idee dat ze op de één of andere manier hebben gefaald als ze naar een coach stappen. Terwijl niemand het raar vindt om z'n auto voor onderhoud naar de garage te sturen of regelmatig naar de kapper te gaan.

Persoonlijke coaching is altijd privé

Coaching is een persoonlijke en intieme aangelegenheid: jij legt gevoelige informatie op tafel en die moet veilig blijven. Daarom hanteren wij een hele strikte geheimhoudingsplicht.

 • Niets van wat je zegt gaat verder dan degene met wie je de info deelt. 
  Het komt dus nooit bij jouw leidinggevende, (romantisch) partner of klant terecht. Maar als je Maaike iets vertelt, dan komt het ook niet zomaar bij Jan uit.
 • Alle gespreksaantekeningen worden op papier gemaakt en worden bewaard in een afgesloten kast. 
  Je mag er zelf een foto van maken als je wil, maar wij gaan het niet digitaliseren.
 • Na afloop van het traject bepaal je zelf wat er met de aantekeningen gebeurt.
 • We bespreken jouw gegevens en de inhoud van de gesprekken zoals gezegd nooit met anderen, maar we leggen ze wel met liefde uit waarom we dat niet doen: het is jouw informatie, jouw privéleven, en het is aan jou om dat te delen. Willen ze iets weten? Dan moeten ze dus bij jou zijn.
Anders dan mijn ervaring met andere coaches en therapeuten sprak me bij Jan aan dat hij meteen tot de kern doordringt. Je krijgt bij hem geen gelegenheid om je te verschuilen achter woorden of jargon. In het begin ben je van je stuk gebracht, maar na afloop realiseer je je dat je met Jan wel tot de kern bent doorgedrongen. Jan is bij uitstek geschikt om intelligente mensen te coachen, die zich door goede sociale vaardigheden er bij andere coaches/therapeuten mee wegkomen zich niet bloot te hoeven geven.
Bart Neervoort - jurist

Stop met uitstellen en regel die intake