Neem gerust contact met ons op,
we vinden het altijd leuk om wat van je te horen!

Bijvoorbeeld als je iets wilt vragen over persoonlijke coaching of als mee wilt doen aan de Professional Business Communicator-opleiding, maar je baas (of jijzelf) vindt het te duur. Of voor vragen over allerlei praktische zaken: hoe veel tijd gaat erin zitten? / kan iedereen zomaar meedoen? / ik wil wel maar ik kan sommige modules niet? / etc. Of als je graag een masterclass wilt volgen, maar je weet niet of het de goede voor je is. Of je wil met meerdere mensen tegelijkertijd komen. Of …

Je kunt onderstaand formulier invullen en dan geven we je zo snel mogelijk antwoord, maar natuurlijk kun je ons ook even bellen. Wellicht zijn we net te druk om op te nemen, maar dan bel je gewoon even later nog een keertje. Of je appt even met een tijd waarop je graag wil dat we je terugbellen. Het kan allemaal!

  Velden met een sterretje zijn benodigd voor de correcte verwerking van jouw gegevens.

  Kantoortijden

  Maandag 09.30 – 17.30 uur
  Dinsdag 09.30 – 17.30 uur
  Woensdag 09.30 – 17.30 uur
  Donderdag 09.30 – 17.30 uur
  Vrijdag 09.30 – 17.30 uur

  Telefoonnummers

  Kantoor 0174 38 68 01
  Jan 06 53 10 11 37
  Maaike 06 42 54 94 38

  Zijn we te druk?
  Bel gerust nog een keer!
  Die mobiele nummers doen het trouwens ook gewoon buiten kantooruren.

  Facebook LinkedIn Instagram

  Andere nummertjes

  IBAN NL39 KNAB 0258 7992 77
  KvK 74485008
  BTW NL002242366B17

  Referenties

  van mensen die je met succes zijn voorgegaan

  Auke, 32 jaar

  Het was een bijzonder nuttige masterclass, waarin ik niet alleen mijn valkuilen beter heb leren kennen, maar ook veel heb geleerd over hoe ik meer impact kan maken op andere mensen.

  Manon Verkuijl, accountmanager @ Gooiland

  Zeer geslaagde dag! Veel geleerd én veel plezier gehad!

  Henk Honders, 37 jaar, large accountmanager @ Cinevideogroep

  1998 -  Tijdens de PBC-opleiding vliegen de dagen voorbij. Het is nieuw, anders en je leert jezelf op een andere manier kennen. Dankzij de doelgerichtheid van de training communiceer ik op een hoger niveau met mijn klanten en collega’s.

  Jos van der Berg, 43 jaar, accountmanager @ NOB Audio

  2000 - Tijdens de PBC heb ik een ‘schatkist’ ontdekt vol ‘geheimen’ die betrekking hebben op communicatie. Ik heb uit deze kis een aantal vaardigheden gekregen die mijn leven verrijken. Ik ga met deze vaardigheden investeren in mijzelf en in anderen met de bedoeling er allemaal beter van te worden. ik bedank Jan voor de confrontatie met mijzelf en het op weg helpen in de goede richting.

  Wij werken samen met onder meer:

  Biografie

  Ruim twintig jaar geleden richtte vader Jan het bedrijf op en begon hij met het opleiden en coachen van professionals in het bedrijfsleven. Het voornaamste probleem dat zijn klanten hadden, was het feit dat elke leidinggevende weliswaar vakinhoudelijk enorm goed geschoold is, maar dat zij nauwelijks worden opgeleid in het daadwerkelijk aansturen van anderen en het beïnvloeden van groepsprocessen.

  Zo’n vijftien jaar later kwam zoon Joris het bedrijf versterken na het behalen van zijn vwo-diploma. Toen hij na een paar jaar ging studeren en zich in het studentenleven stortte, stapte dochter Maaike in de zaak. In eerste instantie vooral om de administratie te doen, want met een studie Neerlandistiek en een baantje bij de bakker had ze het druk genoeg.

  Toch bleek dat bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een paar maanden rondgelopen te hebben, begon het te kriebelen om meer dingen te gaan doen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en bereiden Jan en Maaike zich voor op de aanstaande machtsovername 🙂

  De geboorte en groei naar vandaag …
  Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies