Onze NLP training is resultaatgericht i.p.v. inspanningsgericht

Durf jij in volle glorie in de schijnwerpers te staan en van je laten horen? Na het volgen van onze NLP training word jij de spraakmakende leidinggevende van jouw bedrijf. Het unieke aan ons opleidingsaanbod is dat wij al decennialang werken volgens hetzelfde motto: Wel vrijwillig – niet vrijblijvend. Het maakt daarbij niet of je nu een eendaagse masterclass, een persoonlijke coaching of een NLP training van een jaar volgt. Verder gaan wij niet voor een zogenaamde ‘quick-fix’. Oftewel: we stoppen er een pilletje in en dan ben je ineens de spraakmakende leidinggevende van jouw bedrijf. Zo werkt het namelijk niet. Waar wij wel voor gaan is bestendig en structureel resultaat. Tijdens de NLP training bestuderen wij grondig (door middel van doorvragen) wat jouw echte probleem is of met welke issues je zit. Op basis daarvan stippelen we een plan uit om jouw doelen te bereiken. Benieuwd wat studenten zeggen over onze NLP training? Lees de vele reviews!

Onze reviews

Leer doelgericht communiceren en leidinggeven met onze NLP training

Wil jij leren om doelgericht te communiceren en leiding te geven? Dit vormt een centraal uitgangspunt in onze NLP training. Hierbij maak je onder andere kennis met het PBC Gespreksmodel waarmee je ongekend effectieve en efficiënte gesprekken leert te voeren. Tijdens de opleiding leer je hoe je open en helder bent over jouw werkelijke bedoelingen. Andere aspecten van doelgericht communiceren die aan bod komen zijn: flexibel in de omgang zijn en een respectabele indruk achter laten. Daar heb je een aantal competenties voor nodig die je als vanzelfsprekend in onze NLP training gaat ontwikkelen.

Door veel zelfkennis te vergaren word je authentiek, transparant en vraag je op de juiste wijze om hulp. Daarnaast ontwikkel je eigen een visie, leer je nieuwe gespreksvaardigheden en komt aan bod hoe je feedback geeft en ontvangt. Wil je met ons kennismaken om meer te weten te komen over de training of ben je op zoek naar coaching voor burn out klachten? Plan direct een gratis kennismakingsgesprek in!

Over ons
NLP training

Meerwaarde van de NLP opleiding

De resultaten van de NLP training uiten zich op diverse vlakken, waardoor je ook je inlevingsvermogen ontwikkelt en resultaatgericht(er) leert werken. Ook ontwikkel je de vaardigheden om zorgvuldig en vertrouwelijk om te gaan met informatie van allerlei niveaus. Maar wat kun je nou precies met deze vaardigheden? Het belangrijkste wat je na de opleiding kunt, is leidinggeven aan jezelf. Doordat jij jezelf heel goed kent, weet jij precies waarom je iets wel of niet wil. Hierdoor kun je anderen een stuk makkelijker aan. Daarnaast ben je beter in staat om medewerkers optimaal te coachen en begeleiden. Dit doe je door ze te inspireren en te ondersteunen waarmee je ze op een duurzame manier leert functioneren. Neem de eerste stap naar persoonlijk leiderschap door je direct aan te melden!

Neem contact op
Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies