Geef jezelf regelmatig een ‘onderhoudsbeurt’ en voorkom dat je ineens gedwongen stil komt te staan.

Laat je inspireren door de ervaringen van eerdere deelnemers!

Wij kunnen je natuurlijk urenlang vertellen over alles dat je uit de masterclasses kunt halen en hoeveel winst je kunt halen uit het beter leren kennen van jezelf, maar dat werkt maar tot op zekere hoogte. Om ervoor te zorgen dat het geen ‘wij van wc-eend…’-verhaaltje wordt, kun je hieronder vinden wat de deelnemers ervan vonden.

Verschillende ervaringen van alle masterclasses

Heidi Raetsen

Jan heeft duidelijk gemaakt hoe je een boodschap in één keer tussen de oren krijgt. Duidelijk proces en duidelijke feedback. Wederom een feestje, thanks!

Anoniem, 33 jaar, directie

Mooie lul die Jan. Prachtige voorbeelden, een hoop lol en ontzettend leerzaam.

Bert Klaver, 59 jaar, directeur-bestuurder @ RTV Rijnmond

Ik was geraakt door de feedback en het zette me met beide benen op de grond. Er is werk aan de winkel. Ik had snel connectie met de groep en we trokken mooi op. Kan met het geleerde aan de slag.

Waar kom je dan terecht?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
Ik Accepteer
Bekijk onze masterclasses

Helen de Groot, 24 jaar, event creator @ Gooiland

Tijdens deze masterclass krijg je veel persoonlijke aandacht, waardoor je meteen inzicht krijgt in hoe de stof in de praktijk werkt.

Sophie de Rijke, leerkracht

De trainer stuurt het ‘zoeken’ goed aan, heeft veel geduld en is relativerend. Er was veel persoonlijke aandacht en de groep was precies groot genoeg.

Marc Wegter, DGA @ Wegter

Deze masterclass leert niet alleen overtuigen, maar geeft ook levenslessen die universeel toepasbaar zijn. Erg nuttig en dankbaar!

Anoniem, 26 jaar, logistic manager

Ik vond het goed dat we telkens allemaal aan de beurt kwamen. Jan helpt je een handje, maar uiteindelijk komen we zelf met onze input. Dat is erg waardevol en meteen te gebruiken in de praktijk.

Edgar van den Bos, 58 jaar, senior business controller @ Brocacef Holding

Ik vond de masterclass helder en duidelijk. Waardevol en meteen toepasbaar in de praktijk. Wat meer ruimte voor uitleg zou de training nog beter maken, nu volgden de oefeningen elkaar in snel tempo op. Een hele leuke groep en een masterclass die ik zeker zou aanraden!

Jacqueline Willekes

Direct, confronterend, leerzaam en zinvol. Gewoon doen!

Wij werken samen met onder meer:

Jan & Maaike

‘Wij merken dat veel deelnemers de masterclasses gebruiken om zichzelf scherp te houden en meteen wat bijsturen. Daardoor komen ze niet meer op het punt dat ze acuut hulp nodig hebben en hoeven ze geen coaching meer.’

Geschikt voor mensen die graag in één dag nieuwe inzichten willen opdoen en die waarde hechten aan functionele diepgang.

De magie
van criteria

7 februari 2019

Oriënteren
Paradigmashift
.

4 april 2019

Oriënteren
De leugen
ontmaskerd

9 mei 2019

Oriënteren
Overtuigen in 90 seconden

20 juni 2019

Oriënteren
Angst & lef,
ingrediënten voor succes

5 september 2019

Oriënteren
In één keer
tussen de oren

3 oktober 2019

Oriënteren
Gevoelige
snaren

19 december 2019

Oriënteren

Biografie

Ruim twintig jaar geleden richtte vader Jan het bedrijf op en begon hij met het opleiden en coachen van professionals in het bedrijfsleven. Het voornaamste probleem dat zijn klanten hadden, was het feit dat elke leidinggevende weliswaar vakinhoudelijk enorm goed geschoold is, maar dat zij nauwelijks worden opgeleid in het daadwerkelijk aansturen van anderen en het beïnvloeden van groepsprocessen.

Zo’n vijftien jaar later kwam zoon Joris het bedrijf versterken na het behalen van zijn vwo-diploma. Toen hij na een paar jaar ging studeren en zich in het studentenleven stortte, stapte dochter Maaike in de zaak. In eerste instantie vooral om de administratie te doen, want met een studie Neerlandistiek en een baantje bij de bakker had ze het druk genoeg.

Toch bleek dat bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een paar maanden rondgelopen te hebben, begon het te kriebelen om meer dingen te gaan doen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en bereiden Jan en Maaike zich voor op de aanstaande machtsovername 🙂

De geboorte en groei naar vandaag …
Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies