Ervaringen van mensen die de masterclass ‘Paradigmashift’ al gevolgd hebben.

Laat je inspireren door de ervaringen van eerdere deelnemers!

Hoe hebben mensen zoals jij de masterclass ervaren? Dat is natuurlijk wat je wil weten om in te schatten of en wat jij aan deze masterclass zou kunnen hebben.

Vandaar dat we ze nu het woord geven:

Bas Pellegrino, 27 jaar, trainer @ CUBE RETAIL

Eerlijk, confronterend in een veilige omgeving met heerlijke humor. De juiste ingrediënten voor een geslaagde dag.

Ron Crone

Het is van betekenis om je paradigma te verschuiven om succesvol en gelukkig te zijn.

Rosalinde Dijkman, eindbaas @ Come into Bloom

Paradigmashift laat je inzien wat je niet zag en niet van jezelf mocht. Een tekortkoming voor jezelf als je hier niks mee doet.

Dennis van Eersel, sportverslaggever @ RTV Rijnmond

Jan is een coach die je niet alleen helpt om een probleem in kaart te brengen, maar er ook voor zorgt dat je jouw probleem oplost. Confronterend, maar als je er voor open staat een verrijking van jouw leven.

Ik wil meer lezen over deze masterclass!

Claudia Tjan, 52 jaar, hotelmanager @ Gooiland

Een hele fijne training. Is in de praktijk goed te gebruiken. Een prettige manier van training geven. Je krijgt de tijd om zelf na te denken en de medecursisten denken ook mee.

Kyung Laar, receptioniste @ Gooiland

Het was ontzettend leerzaam. Ik ben enorm veel te weten gekomen en hoop nog eens terug te mogen komen.

Anoniem, 40 jaar, marketing director

Fijn. Persoonlijk en duidelijkheid voor jezelf en tegelijkertijd oefenen om het toe te passen in de praktijk.

Marco Hermsen, 32 jaar, assistant purchase department @ Brocacef Holding

De opbouw van de training was goed en de persoonlijke aandacht van de trainer is prettig. Ik vind dat deze masterclass aansluit op de praktijk en hij duurt precies lang genoeg.

Helen de Groot, 24 jaar, event creator @ Gooiland

Tijdens deze masterclass krijg je veel persoonlijke aandacht, waardoor je meteen inzicht krijgt in hoe de stof in de praktijk werkt.

Jim Schouten, 55 jaar, directeur @ IBKI

Een mooie verkenning van een nieuw gebied! Hoewel de groep wat aan de kleine kant was, werd het toch een geslaagde dag. Vooral omdat er veel ruimte was voor persoonlijke aandacht van de trainer en hierdoor sluit de masterclass goed aan op de praktijk.

Waarom zou je eens in de zoveel tijd jouw ‘kaart’ moeten updaten?

Om precies dezelfde reden als je Google Maps updates laat doen: om ervoor te zorgen dat je altijd zo snel en zo makkelijk mogelijk op jouw plaats van bestemming komt. Net zoals de navigatie soms een nieuwe weg pas herkent als je ‘m updatet, zo werkt jouw hoofd ook: als je niet zo af en toe de updates verwerkt, blijf je onnodig omrijden omdat jij denkt dat dat de enige manier is om te komen waar je naartoe wil. Zonde toch?

Ik meld me aan voor deze masterclass!

Wij werken samen met onder meer:

Biografie

Ruim twintig jaar geleden richtte vader Jan het bedrijf op en begon hij met het opleiden en coachen van professionals in het bedrijfsleven. Het voornaamste probleem dat zijn klanten hadden, was het feit dat elke leidinggevende weliswaar vakinhoudelijk enorm goed geschoold is, maar dat zij nauwelijks worden opgeleid in het daadwerkelijk aansturen van anderen en het beïnvloeden van groepsprocessen.

Zo’n vijftien jaar later kwam zoon Joris het bedrijf versterken na het behalen van zijn vwo-diploma. Toen hij na een paar jaar ging studeren en zich in het studentenleven stortte, stapte dochter Maaike in de zaak. In eerste instantie vooral om de administratie te doen, want met een studie Neerlandistiek en een baantje bij de bakker had ze het druk genoeg.

Toch bleek dat bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een paar maanden rondgelopen te hebben, begon het te kriebelen om meer dingen te gaan doen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en bereiden Jan en Maaike zich voor op de aanstaande machtsovername 🙂

De geboorte en groei naar vandaag …
Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies