Ervaringen van mensen die de masterclass ‘Overtuigen in 90 seconden’ al gevolgd hebben.

Laat je inspireren door de ervaringen van eerdere deelnemers!

Dit is een hele mooie en leerzame masterclass. Maar dat wij dat zeggen snap je zelf natuurlijk ook wel, want niemand gaat iets anders van zijn eigen producten zeggen. Daarom hebben we het gevraagd aan degenen die de masterclass hebben gedaan.

Dit is wat zij er van vonden:

Zygi Dehaes, manager @ Lucy Lane

Ik vind de tips met betrekking tot 90 seconden overtuigen heel leerzaam! Ik wist niet dat je zelf zoveel impact kan verkrijgen met het toepassen van bepaalde lichaamshoudingen. Een eerlijke boodschap die visueel is, maakt dat je overtuigend bent.

Peter Haagmans, ondernemer @ Business Building

Je komt jezelf ongelooflijk tegen en wat gaaf om op je bek te gaan, wat enorm inspireert om het geleerde toe te passen! Dank Jan.

Bert Klaver, 59 jaar, directeur-bestuurder @ RTV Rijnmond

Ik was geraakt door de feedback en het zette me met beide benen op de grond. Er is werk aan de winkel. Ik had snel connectie met de groep en we trokken mooi op. Kan met het geleerde aan de slag.

Anoniem, 34 jaar, directeur

Was verrassend leuk! Ik heb zeker wat geleerd over de mens, het brein en de werking en herkenning van allerlei facetten. #aanrader

Kim Schaafsma

Een zeer leerzame dag met veel nieuwe inzichten! Ik vind het goed dat er tussentijds tijd is om na te denken hoe ik het toe kan passen en dat we ieder stapje goed oefenen. Een aanrader!

Anoniem, 33 jaar, directie

Mooie lul die Jan. Prachtige voorbeelden, een hoop lol en ontzettend leerzaam.

Justin Smits, 30 jaar, event manager @ Gooiland

De stof is goed in de praktijk te realiseren. Jan kijkt in je ziel en weet gelijk hoe je je voelt en hoe je denkt. Hij probeert hiermee het beste van iedereen naar boven te halen, ondanks dat het best confronterend kan zijn.

Ik wil meer lezen over deze masterclass!

Anoniem, 38 jaar, ondernemer

Mooie inzichten in een lekker tempo. De komende tijd wil ik veel van de leerstof in de praktijk toepassen en ik heb het gevoel dat we daar ook genoeg handvatten voor hebben gekregen. Aanrader!

Frank Appeldoorn, 50 jaar, projectmanager ICT @ Brocacef Holding

Het is een compacte training met impact!

Auke, 32 jaar

Het was een bijzonder nuttige masterclass, waarin ik niet alleen mijn valkuilen beter heb leren kennen, maar ook veel heb geleerd over hoe ik meer impact kan maken op andere mensen.

Kim van den Ende

Ik vond de persoonlijke aandacht die aan iedereen besteed werd erg fijn en ik voelde me betrokken. Er werd vertrouwen gecreëerd in de groep, waardoor ik me kwetsbaar op durfde te stellen en dit zorgt ervoor dat de stof nog beter aansluit bij mijn eigen situatie.

Wilbert Eestermans, 45 jaar, bedrijfsleider

Wat mij erg aansprak in deze masterclass is dat je veel praktijkvoorbeelden krijgt met daarbij goede feedback.

Marc Wegter, DGA @ Wegter

Deze masterclass leert niet alleen overtuigen, maar geeft ook levenslessen die universeel toepasbaar zijn. Erg nuttig en dankbaar!

Anoniem, 33 jaar, eigenaar

Jan heeft veel waardevolle kennis over weten te brengen in relatief korte tijd.

Wij werken samen met onder meer:

Waarom heeft overtuigen alles met vertrouwen te maken?

Deze masterclass is geschikt voor mensen die graag willen leren hoe ze mensen snel en écht kunnen overtuigen. Je wil leren hoe je iemand in nog geen anderhalve minuut overtuigt, en dat dan op zo’n manier hebt gedaan dat ze zichzelf enthousiast maken voor jouw idee. Je realiseert je dat jouw overtuigingskracht recht evenredig is met de kwaliteit van jouw (non verbale) communicatie en je wil met dit thema op een serieuze en toch ook speelse manier aan de slag.

Ik meld me aan voor deze masterclass!

Biografie

Ruim twintig jaar geleden richtte vader Jan het bedrijf op en begon hij met het opleiden en coachen van professionals in het bedrijfsleven. Het voornaamste probleem dat zijn klanten hadden, was het feit dat elke leidinggevende weliswaar vakinhoudelijk enorm goed geschoold is, maar dat zij nauwelijks worden opgeleid in het daadwerkelijk aansturen van anderen en het beïnvloeden van groepsprocessen.

Zo’n vijftien jaar later kwam zoon Joris het bedrijf versterken na het behalen van zijn vwo-diploma. Toen hij na een paar jaar ging studeren en zich in het studentenleven stortte, stapte dochter Maaike in de zaak. In eerste instantie vooral om de administratie te doen, want met een studie Neerlandistiek en een baantje bij de bakker had ze het druk genoeg.

Toch bleek dat bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een paar maanden rondgelopen te hebben, begon het te kriebelen om meer dingen te gaan doen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en bereiden Jan en Maaike zich voor op de aanstaande machtsovername 🙂

De geboorte en groei naar vandaag …
Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies