Ervaringen van mensen die de masterclass ‘De leugen ontmaskerd’ al gevolgd hebben.

Laat je inspireren door de ervaringen van eerdere deelnemers!

Alle informatie die wij je kunnen geven over deze masterclass is heel interessant en nuttig om je een idee te geven van wat de dag inhoudt. Maar hoe mensen ‘m ervaren, dat kunnen wij je niet vertellen. Dat kunnen alleen de mensen die de masterclass hebben gevolgd.

Vandaar dat hun reviews hieronder staan:

Nikos Yocarini, 33 jaar, Manager Mergers & Acquisitions @ Unica

Mooie aanvulling op de PBC-opleiding. Hiernaast is het goed om naar de PBC via een masterclass als deze weer bezig te zijn met de theorie en de praktijk

Edgar van den Bos, 58 jaar, senior business controller @ Brocacef Holding

Ik vond de masterclass helder en duidelijk. Waardevol en meteen toepasbaar in de praktijk. Wat meer ruimte voor uitleg zou de training nog beter maken, nu volgden de oefeningen elkaar in snel tempo op. Een hele leuke groep en een masterclass die ik zeker zou aanraden!

Kim van den Ende, 25 jaar, sales consultant @ David Lloyd Leisure

Ik heb aan deze masterclass meegedaan als onderdeel van de PBC-opleiding en ik vond het leuk om de oefeningen en theorie in een andere context te zien en te gebruiken. Dit zorgde voor een leerzame dag met toch veel herkenning.

Ed Holierhoek, 61 jaar, senior projectmanager @ Evides

Ik leer bij elke masterclass nog steeds weer nieuwe dingen over mijzelf.

Ik wil meer lezen over deze masterclass!

Jenny Meester, 39 jaar, marketing director @ delicious.

De theorie vond ik fijn en er waren lekker veel oefeningen. Ik miste alleen een oefening met een rollenspel in een meer werkgerichte situatie.

Kim Schaafsma, 30 jaar, regiomanager @ Blom Mode

Deze masterclass vind ik een fijne aanvulling op de PBC, want ondanks dat er wat herhaling van stof inzat, heeft vandaag mij nieuw inzicht gegeven op de bruikbaarheid van de theorie. Ik vond het prettig dat er veel ruimte voor persoonlijke aandacht was en dat de masterclass goed aansluit op de praktijk.

Het belang van leugens herkennen?

‘De leugen ontmaskerd’ klinkt natuurlijk veel spectaculairder dan ‘kleine onwaarheden leren ontcijferen’, maar jouw grootste winst in de dagelijkse praktijk ligt wel in die kleintjes. Het gaat erom dat jij al van tevoren weet of iemand zijn belofte gaat nakomen en dat je daar jouw maatregelen op kunt nemen; dat jij een van de weinigen bent die in staat is om uit een lang verhaal net die ene discrepantie te halen, waardoor je vooraf de afspraken scherp kunt stellen. Dat soort dingen. Dingen die ervoor zorgen dat je niet meer voor verrassingen komt te staan en daardoor veel tijd bespaart.

Ik meld me aan voor deze masterclass!

Wij werken samen met onder meer:

Biografie

Ruim twintig jaar geleden richtte vader Jan het bedrijf op en begon hij met het opleiden en coachen van professionals in het bedrijfsleven. Het voornaamste probleem dat zijn klanten hadden, was het feit dat elke leidinggevende weliswaar vakinhoudelijk enorm goed geschoold is, maar dat zij nauwelijks worden opgeleid in het daadwerkelijk aansturen van anderen en het beïnvloeden van groepsprocessen.

Zo’n vijftien jaar later kwam zoon Joris het bedrijf versterken na het behalen van zijn vwo-diploma. Toen hij na een paar jaar ging studeren en zich in het studentenleven stortte, stapte dochter Maaike in de zaak. In eerste instantie vooral om de administratie te doen, want met een studie Neerlandistiek en een baantje bij de bakker had ze het druk genoeg.

Toch bleek dat bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een paar maanden rondgelopen te hebben, begon het te kriebelen om meer dingen te gaan doen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en bereiden Jan en Maaike zich voor op de aanstaande machtsovername 🙂

De geboorte en groei naar vandaag …
Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies