Masterclasses

Al onze masterclasses focussen op een ander onderwerp, waardoor ze onderling nauwelijks overlappen, maar elkaar wel aanvullen. Om de keuze zo veel mogelijk te vergemakkelijken staan ze allemaal hieronder, met hun respectievelijke inhoud.
Kom je er niet uit of wil je meer weten dan je op internet kunt vinden: bel of mail ons rustig even, daar hebben we die dingen voor 🙂

Nooit meer Op De Kast

15 februari 2022

 • online of offline te volgen
 • wat maakt dat sommige dingen je wél raken en andere niet?
 • hoe blijf je in het vervolg van die kast af?
> meer over deze masterclass

Lef doet Leven

28 april 2022

 • daadkrachtiger optreden en handelen
 • werk vanuit emotionele vrijheid
 • makkelijker jouw beslissingen nemen
> meer over deze masterclass
 • ideeën / producten effectiever verkopen
 • mensen écht mee krijgen op enthousiasme
 • teams en bedrijven inspireren en aanzetten
> meer over deze masterclass

Word een waarheidszoeker

27 september 2022

 • de ander beter leren lezen op oprechtheid
 • bedrog sneller en accurater herkennen
 • eerlijker communiceren en dus vertrouwd worden
> meer over deze masterclass

Paradigmashift

20 december 2022

 • hoe je de wereld ziet, bepaalt jouw mening
 • vloeiender door het leven met een actuele kaart
 • anderen stimuleren hun wereldbeeld up te daten
> meer over deze masterclass

In één keer tussen de oren

nog te plannen in 2022

 • jouw boodschap optimaal formuleren
 • leren hoe jouw boodschap blijft hangen
 • nooit meer dingen tien keer hoeven zeggen
> meer over deze masterclass
 • We werken met kleine groepen van maximaal 10 deelnemers, zodat jij zeker weet dat je de aandacht krijgt die je verdient.
 • Omdat wij ook wel eens ergens staan waarvan we denken oh god, nee toch, is dit het?! mag je bij ons kosteloos afhaken. Geef voor de lunch aan dat je het toch niets vindt en we hebben het nergens meer over. En natuurlijk mag je nog best een boterhammetje mee-eten 😉
 • Alle theorie die we op de dag bespreken, staat ook in de hand-out. Zo hoef je geen aantekeningen te maken en kun je al jouw aandacht op de masterclass richten.

Referenties

van eerdere deelnemers aan verschillende masterclasses

Inge Kuizenga, front office manager @ Gooiland

Ik vond het een goede dag, omdat ik het idee heb dat ik veel kan toepassen in het bedrijf. De trainer weet waar hij het over heeft en er is veel persoonlijke aandacht. Het is jammer dat het ver weg is, maar het zou me niet tegenhouden om nog een masterclass te volgen!

Zygi Dehaes, manager @ Lucy Lane

Ik vind de tips met betrekking tot 90 seconden overtuigen heel leerzaam! Ik wist niet dat je zelf zoveel impact kan verkrijgen met het toepassen van bepaalde lichaamshoudingen. Een eerlijke boodschap die visueel is, maakt dat je overtuigend bent.

Ritchie Kluyskens, 47 jaar

De workshop gaf mij nuttige inzichten en bruikbare tools. Angst is voor mij geen big issue meer, maar een normaal verschijnsel. Ik kan nu kiezen hoe ik met een angst om kan gaan en dat geeft mij de controle.

Peter Haagmans, ondernemer @ Business Building

Je komt jezelf ongelooflijk tegen en wat gaaf om op je bek te gaan, wat enorm inspireert om het geleerde toe te passen! Dank Jan.

Anoniem, 33 jaar, eigenaar

Jan heeft veel waardevolle kennis over weten te brengen in relatief korte tijd.

Nikos Yocarini, 33 jaar

Mooie aanvulling op de PBC-opleiding: verdieping en herhaling van de theorie met vertaling naar mijzelf.

Meer reviews lezen?

‘De stof is goed in de praktijk te realiseren. Jan kijkt in je ziel en weet gelijk hoe je je voelt en hoe je denkt. Hij probeert hiermee het beste van iedereen naar boven te halen, ondanks dat het best confronterend kan zijn.’

Justin Smits, 30 jaar

Praktische informatie

De masterclasses beginnen om 11.00u en vanaf 10.30u staat de koffie klaar. Wij zijn er natuurlijk al eerder, dus als er per ongeluk geen file stond terwijl jij dacht van wel, kun je gewoon naar binnen lopen. Het programma duurt tot ongeveer 18.00u, waarna we de dag afsluiten met een gezellig diner. Kun je zelf kiezen of je vroeg weg wil, of liever pas na de files aansluit.
Vanzelfsprekend is eten en drinken gedurende de dag inbegrepen. Heb je dieetwensen of allergieën? Laat het op tijd weten, dan kunnen we er rekening mee houden. Ook krijg je van ons een hand-out met alle besproken theorie er in, dus je hoeft niet als een gek mee te schrijven en kunt gewoon lekker opletten.
Masterclasses vinden plaats op onze eigen trainingslocatie (Dresdenweg 83, 2692 AA ‘s-Gravenzande), waar we geen last hebben van slappe koffie, oude koekjes, tegenvallende broodjes, vreemde buffetten, of strenge pauzetijden. Je kunt er ook nog eens gratis parkeren, dus dat maakt het helemaal mooi.

PS: sommige autonavigaties snappen niet helemaal waar ze je heen moeten sturen, dus we raden je aan om op Google Maps te navigeren. Als je daar zoekt op ‘Business NLP Academy’, kom je zo goed als voor de deur uit.
Verdwalen kan altijd. Bel ons gewoon even, grote kans dat we weten waar je staat.

 • maximaal 10 deelnemers
 • van 11u tot 20u
 • rond 18u gaan we eten
 • je kunt daarna blijven om na te praten
 • eten en drinken is gewoon inbegrepen
 • hand-out, kladblok en pen krijg je ook van ons
 • 295,- excl. btw
 • Dresdenweg 83
  2692 AA ‘s-Gravenzande

“Het mooiste aan de masterclasses vinden we de snelheid waarmee er een echte groep gevormd wordt. Mensen die elkaar nog nooit hebben gezien, gedragen zich binnen een paar uur als oude bekenden en voelen zich ook net zo veilig om de échte problemen op tafel te leggen.”

– Jan en Maaike –

Referenties

van mensen die je al met succes zijn voorgegaan

Mohammed Abarkan, 37 jaar, programmamanager @ Abarkan Consultancy

Een uitstekende dag! Ik heb ervan genoten.

Sophie de Rijke, leerkracht

De trainer stuurt het ‘zoeken’ goed aan, heeft veel geduld en is relativerend. Er was veel persoonlijke aandacht en de groep was precies groot genoeg.

Heidi Raetsen

Jan heeft duidelijk gemaakt hoe je een boodschap in één keer tussen de oren krijgt. Duidelijk proces en duidelijke feedback. Wederom een feestje, thanks!

Bert Klaver, 59 jaar, directeur-bestuurder @ RTV Rijnmond

Ik was geraakt door de feedback en het zette me met beide benen op de grond. Er is werk aan de winkel. Ik had snel connectie met de groep en we trokken mooi op. Kan met het geleerde aan de slag.

Meer referenties lezen?

Wij werken samen met onder meer:

Biografie

Ruim twintig jaar geleden richtte vader Jan het bedrijf op en begon hij met het opleiden en coachen van professionals in het bedrijfsleven. Het voornaamste probleem dat zijn klanten hadden, was het feit dat elke leidinggevende weliswaar vakinhoudelijk enorm goed geschoold is, maar dat zij nauwelijks worden opgeleid in het daadwerkelijk aansturen van anderen en het beïnvloeden van groepsprocessen.

Zo’n vijftien jaar later kwam zoon Joris het bedrijf versterken na het behalen van zijn vwo-diploma. Toen hij na een paar jaar ging studeren en zich in het studentenleven stortte, stapte dochter Maaike in de zaak. In eerste instantie vooral om de administratie te doen, want met een studie Neerlandistiek en een baantje bij de bakker had ze het druk genoeg.

Toch bleek dat bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een paar maanden rondgelopen te hebben, begon het te kriebelen om meer dingen te gaan doen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en bereiden Jan en Maaike zich voor op de aanstaande machtsovername 🙂

De geboorte en groei naar vandaag …
Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies