Blind de afgrond in springen omdat men zegt dat het goed is, of omdat de referenties goed zijn?
Natuurlijk niet!

Kom gezellig een keertje langs

Je gaat jouw kostbare tijd en energie niet in iets stoppen zonder dat het succes heeft, dus je wil de kans daarop zo groot mogelijk maken. Daarom eerst even met een teen in het zwembad: staat de stem je aan – worden er goede dingen gezegd – heb je er vertrouwen in?
De garantie op succes krijg je nooit, maar je kunt er wel van tevoren voor zorgen dat je een goede inschatting kan maken.

Je loopt naar buiten met een plan van aanpak, met niet alleen meer inzicht in wat je te doen hebt en hoe dat traject er dan uit ziet, maar zeker ook een helder beeld van hoe je jouw vooruitgang gaat meten. Zo weet iedereen vanaf het begin waar we naar toe werken.

Vanzelfsprekend is het kennismakingsgesprek vrijblijvend en kosteloos. Je hoeft immers ook niet te betalen om kleding te passen wanneer je in de winkel staat. Of voor de proefrit bij de autodealer.

Als je in het berichtvakje jouw voorkeursdata zet, kunnen we meteen kijken wat er in onze agenda past en houden we lekker wat tempo er in. Je hebt niet voor niets de stap gezet!

  Velden met een sterretje zijn benodigd voor de correcte verwerking van jouw gegevens.

  Liever bellen?
  Dat kan altijd 🙂

  Kantoor 0174 38 68 01
  Jan 06 53 10 11 37
  Maaike 06 42 54 94 38

  Zijn we te druk?
  Bel gerust nog een keer!
  Die mobiele nummers doen het trouwens ook gewoon buiten kantooruren.

  Facebook LinkedIn Instagram

  “Ik vind dat Jan hele goede vragen stelt die echt ergens over gaan, waardoor ik nu al beter weet wat mijn probleem precies is.”

  Anoniem, 32 jaar

  Referenties

  van een paar mensen die ons al kennen

  Anoniem, 36 jaar

  2016 - Het kleinschalige, veilige en individuele karakter voelde goed. Nuttig vond ik de combinatie van theorie, praktijk en intervisie. Ik heb meer zelfvertrouwen, mijn angst voor spreken in het openbaar is niet/nauwelijks meer aanwezig en ik kan concrete gesprekken voeren zonder dat er nog iets in de lucht hangt.

  Marco van Norel, 33 jaar, manager storage @ Parkpost BV

  2010 - Bijzonder is de soepelheid en ongedwongenheid hoe er van het één in het ander wordt gerold. Het ‘vallen van het kwartje’ komt hierdoor leuk onverwacht.

  Anoniem, 33 jaar, directie

  Mooie lul die Jan. Prachtige voorbeelden, een hoop lol en ontzettend leerzaam.

  Wilbert Eestermans, 44 jaar, bedrijfsleider

  2015 - Mijn belangrijkste doel om de opleiding te volgen was dat mijn problemen zouden worden opgelost. Dat is gebeurd en ik weet nu hoe ik een gelukkig mens kan zijn! De begeleiding voelde goed, ik voelde me serieus genomen. Terugkijkend op mijn doelen en dan zien dat ze allemaal zijn bereikt en alles in module 7 op zijn plaats valt. Ongelooflijke persoonlijke groei.

  Meer reviews lezen?

  Wij werken samen met onder meer:

  Biografie

  Ruim twintig jaar geleden richtte vader Jan het bedrijf op en begon hij met het opleiden en coachen van professionals in het bedrijfsleven. Het voornaamste probleem dat zijn klanten hadden, was het feit dat elke leidinggevende weliswaar vakinhoudelijk enorm goed geschoold is, maar dat zij nauwelijks worden opgeleid in het daadwerkelijk aansturen van anderen en het beïnvloeden van groepsprocessen.

  Zo’n vijftien jaar later kwam zoon Joris het bedrijf versterken na het behalen van zijn vwo-diploma. Toen hij na een paar jaar ging studeren en zich in het studentenleven stortte, stapte dochter Maaike in de zaak. In eerste instantie vooral om de administratie te doen, want met een studie Neerlandistiek en een baantje bij de bakker had ze het druk genoeg.

  Toch bleek dat bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een paar maanden rondgelopen te hebben, begon het te kriebelen om meer dingen te gaan doen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en bereiden Jan en Maaike zich voor op de aanstaande machtsovername 🙂

  De geboorte en groei naar vandaag …
  Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies