Aanmelden voor de opleiding tot Professional Business Communicator

Gaaf dat je je wil inschrijven voor de PBC!
We kunnen ons voorstellen dat het best een spannend idee is, want weet jij veel waar je aan gaat beginnen? Trust us, wij hebben ook heel vaak aan de andere kant van deze pagina gezeten (‘ga ik écht nu drie weken in m’n eentje naar Amerika voor deze opleiding?!’), dus we weten hoe definitief dat inschrijfformulier dan ineens aanvoelt.

Maar die lekkere kriebel in je buik is er wel!
Je hebt je goed ingelezen, je hebt erover nagedacht, met wat passen en meten past het in de agenda’s en het voelt goed – dus behalve dat het ineens wel heel écht wordt, staan alle seinen op groen.

Misschien helpt het dan als je in gedachten houdt dat je altijd tijdens de eerste module mag besluiten te stoppen. Natuurlijk zouden we dat heel jammer vinden als je gaat, maar wij vinden dat je het recht hebt iets eerst te mogen ervaren voordat je er voor een heel jaar (en een heleboel geld) aan vast zit.
Dus: kom je er tijdens de eerste module achter dat je het toch niet zit zitten (of dat nou aan de koffie ligt, of aan de opleiding, of aan de reistijd, of aan …), geef het even aan en we zijn even goede vrienden.

PS: we gaan er vanuit dat je je aanmeldt voor de eerstvolgende groep die gaat starten. Wil je later starten, geef het even aan in het berichtvakje, dan kunnen we je in één keer de goede gegevens geven.

  Velden met een sterretje zijn benodigd voor de correcte verwerking van jouw gegevens.

  Liever bellen?
  Dat kan altijd 🙂

  Kantoor 0174 38 68 01
  Jan 06 53 10 11 37
  Maaike 06 42 54 94 38

  Zijn we te druk?
  Bel gerust nog een keer!
  Die mobiele nummers doen het trouwens ook gewoon buiten kantooruren.

  Facebook LinkedIn Instagram

  “Ik had toch niet verwacht er zo veel persoonlijke inzichten en groei uit te halen, maar dat heb ik zeker gedaan en is heel waardevol voor mijn carrière en persoonlijke leven!

  Helen de Groot, 25 jaar, event creator @ Gooiland

  Referenties

  van studenten die langer of korter geleden ook de PBC hebben gedaan

  Wilco Polet, 49 jaar, CFO @ Innovam

  2015 - Een unieke mogelijkheid om inzicht te verkrijgen in de werking van je eigen persoonlijkheid, die van anderen én de interactie daartussen. Bovenal de keuzes die je bewust én onbewust maakt in die interactie en de gevolgen daarvan! Prima cursus.

  Job van Dijk, 38 jaar, commercieel manager @ Bouter Cheese

  2013 - De combinatie van theorie, oefening en persoonlijke feedback en het opruimen van weerstanden/hindernissen zorgt voor een ideale mix met maximaal effect. Veel persoonlijke begeleiding, directe (en daardoor leerzame) feedback, goede mix tussen theorie, voordoen en zelf ervaren. Het heeft een blijvend langetermijneffect.

  Ellen Snoek, 47 jaar, Benelux Compliance Officer @ Boehringer Engelheim

  2012 - Uniek zijn de vele inzichten die je over jezelf verkrijgt, de persoonlijke feedback, de spiegel die je voorgehouden krijgt. Ik heb geleerd me volledig te kunnen richten op mijn gesprekspartner en het kunnen ordenen van belangrijke informatie waarmee iemand een probleem of verschijnsel beschrijft. Ik heb geleerd niet oordelend te luisteren.

  Hans Hurkens, 38 jaar, teamleider TAE @ Oberthur Card Systems

  2008 - Ik ervaar een persoonlijke groei in zelfvertrouwen, luisteren naar de ander en meer inzicht in mijn eigen functioneren. Verder heeft deze training voor de rest van mijn leven een positieve bijdrage op mij en dat is een feit.

  Wij werken samen met onder meer:

  Biografie

  Ruim twintig jaar geleden richtte vader Jan het bedrijf op en begon hij met het opleiden en coachen van professionals in het bedrijfsleven. Het voornaamste probleem dat zijn klanten hadden, was het feit dat elke leidinggevende weliswaar vakinhoudelijk enorm goed geschoold is, maar dat zij nauwelijks worden opgeleid in het daadwerkelijk aansturen van anderen en het beïnvloeden van groepsprocessen.

  Zo’n vijftien jaar later kwam zoon Joris het bedrijf versterken na het behalen van zijn vwo-diploma. Toen hij na een paar jaar ging studeren en zich in het studentenleven stortte, stapte dochter Maaike in de zaak. In eerste instantie vooral om de administratie te doen, want met een studie Neerlandistiek en een baantje bij de bakker had ze het druk genoeg.

  Toch bleek dat bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een paar maanden rondgelopen te hebben, begon het te kriebelen om meer dingen te gaan doen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en bereiden Jan en Maaike zich voor op de aanstaande machtsovername 🙂

  De geboorte en groei naar vandaag …

  Referenties

  nog een paar, omdat het kan 🙂

  William Osinga, 49 jaar, field salesmanager @ Brocacef Holding

  2007 - Een training die niet alleen ingrijpt op gedrag, maar ook op de onderliggende structuren en die blootlegt, waardoor ‘nieuw’ gedrag wordt gegenereerd.

  Mies Rijpma, 46 jaar, personeelsadviseur @ Haagse Hogeschool

  2002 - De PBC is een training met een zakelijke insteek die ook veel invloed gaat hebben op mijn privéleven. De PBC heeft grote impact!

  Erik Janssens, 28 jaar, personeelsconsulent @ Waterschap Groot Salland

  2011 - Deze training heeft een enorme impact op mijn persoonlijke ontwikkeling. Iedereen die meer over zichzelf wil weten en persoonlijker en efficiënter wil communiceren, raad ik aan om in de wereld van de PBC te stappen.

  Floris Sjer, 32 jaar, hoofd operational support passenger services @ KLM

  2012 - De opleiding heeft me een schat aan inzicht gegeven in waarom ik reageer zoals ik reageer en waarom anderen kunnen reageren zoals ze reageren. Dit is voor mij zo uniek dat ik het nergens mee kan vergelijken.

  Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies