Aanmelden voor de PBC Crash Course

Wat goed dat je het belangrijkste motto van de PBC nog hebt onthouden:
‘repetition is the mother of learning’ 🙂

We doen nog even kort de praktische zaken:
– Voor 2022 staan de dagen gepland op: 8, 15, 22, 29 september en 6 oktober
– Komt een dag je niet goed uit? Gooi het de eerste dag meteen in de groep en wellicht dat ‘ie gewoon te verzetten is. Dat doen we natuurlijk wel in overleg met iedereen.
– We beginnen steeds om 9u en gaan door tot een uur of zes. Nog even een hapje eten voor je in de auto stapt, hoort daar natuurlijk bij!

  Velden met een sterretje zijn benodigd voor de correcte verwerking van jouw gegevens.

  Liever bellen?
  Dat kan altijd 🙂

  Kantoor 0174 38 68 01
  Jan 06 53 10 11 37
  Maaike 06 42 54 94 38

  Zijn we te druk?
  Bel gerust nog een keer!
  Die mobiele nummers doen het trouwens ook gewoon buiten kantooruren.

  Facebook LinkedIn Instagram

  “Als je echt wil groeien, dan heb je lef nodig.
  Als je het lef hebt om deze opleiding te volgen, dan is groei van jezelf bijna vanzelfsprekend.”

  Tom Schot, 34 jaar, directeur @ Fred Schot Zeilmakerij

  Referenties

  van andere PBC-ers die de Crash Course gevolgd hebben

  Roderick, vastgoedmanager

  Ik merkte tijdens de Crash Course dat ik weer meer geleerd heb dan tijdens de reguliere PBC, omdat ik nu weer tegen andere problemen en uitdagingen aanloop dan een aantal jaar geleden. Dit inzicht was voor mij verfrissend en verhelderend. Ik neem nu nog meer verantwoordelijkheid voor mijn communicatie en handelen. Voor mij maakt Jan de training uniek. Het is soms confronterend, omdat ik continu bewust wordt gemaakt dat ik zelf de veroorzaker ben van een 'probleem' en niet de ander. Dit wil je niet altijd horen of zien, want het is makkelijker om de schuld bij de ander neer te leggen, maar tijdens de Crash Course werd ik me er meer en meer van bewust dat zelf verantwoordelijkheid nemen voor elke situatie écht wat oplevert voor jezelf en voor jouw omgeving. Hier heb ik tijdens de training veel stappen in gemaakt en ik ben hier nog steeds in aan het groeien.

  Wij werken samen met onder meer:

  Biografie

  Ruim twintig jaar geleden richtte vader Jan het bedrijf op en begon hij met het opleiden en coachen van professionals in het bedrijfsleven. Het voornaamste probleem dat zijn klanten hadden, was het feit dat elke leidinggevende weliswaar vakinhoudelijk enorm goed geschoold is, maar dat zij nauwelijks worden opgeleid in het daadwerkelijk aansturen van anderen en het beïnvloeden van groepsprocessen.

  Zo’n vijftien jaar later kwam zoon Joris het bedrijf versterken na het behalen van zijn vwo-diploma. Toen hij na een paar jaar ging studeren en zich in het studentenleven stortte, stapte dochter Maaike in de zaak. In eerste instantie vooral om de administratie te doen, want met een studie Neerlandistiek en een baantje bij de bakker had ze het druk genoeg.

  Toch bleek dat bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een paar maanden rondgelopen te hebben, begon het te kriebelen om meer dingen te gaan doen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en bereiden Jan en Maaike zich voor op de aanstaande machtsovername 🙂

  De geboorte en groei naar vandaag …
  Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies