Aanmelden voor de opleiding tot Master Business Communicator

Gaaf dat je met ons de volgende stappen wil gaan maken!

Je weet inmiddels hoe het werkt, dus we gaan je hier niet lastig vallen met de praktische details – daar hebben we het later eventueel nog wel over. We hebben maar één dingetje dat we nog even willen benoemen: in principe kun je de MBC doen zonder intake- en kennismakingsgesprek (want zeg nou zelf, kennismaken hoeven we natuurlijk niet meer te doen), maar het kan natuurlijk wel! Geef in het veld voor bijzonderheden even aan dat je een intakegesprek wil plannen en eventueel zelfs al wanneer, dan is dat vast geregeld.

  Velden met een sterretje zijn benodigd voor de correcte verwerking van jouw gegevens.

  Liever bellen?
  Dat kan altijd 🙂

  Kantoor 0174 38 68 01
  Jan 06 53 10 11 37
  Maaike 06 42 54 94 38

  Zijn we te druk?
  Bel gerust nog een keer!
  Die mobiele nummers doen het trouwens ook gewoon buiten kantooruren.

  Facebook LinkedIn Instagram

  “Als je echt wil groeien, dan heb je lef nodig.
  Als je het lef hebt om deze opleiding te volgen, dan is groei van jezelf bijna vanzelfsprekend.”

  Tom Schot, 34 jaar, directeur @ Fred Schot Zeilmakerij

  Referenties

  van hen die de MBC al gedaan hebben

  Jan Pieter van Lieshout, 49 jaar

  Het geleerde in de MBC is zo afgestemd op een positieve en geluk afdwingende levenshouding die vol zijn uitstraling heeft op de werkvloer.

  Erik Janssens, 33 jaar

  ‘Geen mens is vrij die niet zijn eigen meester is’, met deze woorden startte ik de MBC-opleiding. En een jaar later kwam ik achter de betekenis…: de MBC is een meesterlijke opleiding die me bij mezelf, bij de ander en in een andere wereld gebracht heeft, waarin genieten een geheel nieuwe betekenis heeft.

  Wij werken samen met onder meer:

  Biografie

  Ruim twintig jaar geleden richtte vader Jan het bedrijf op en begon hij met het opleiden en coachen van professionals in het bedrijfsleven. Het voornaamste probleem dat zijn klanten hadden, was het feit dat elke leidinggevende weliswaar vakinhoudelijk enorm goed geschoold is, maar dat zij nauwelijks worden opgeleid in het daadwerkelijk aansturen van anderen en het beïnvloeden van groepsprocessen.

  Zo’n vijftien jaar later kwam zoon Joris het bedrijf versterken na het behalen van zijn vwo-diploma. Toen hij na een paar jaar ging studeren en zich in het studentenleven stortte, stapte dochter Maaike in de zaak. In eerste instantie vooral om de administratie te doen, want met een studie Neerlandistiek en een baantje bij de bakker had ze het druk genoeg.

  Toch bleek dat bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een paar maanden rondgelopen te hebben, begon het te kriebelen om meer dingen te gaan doen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en bereiden Jan en Maaike zich voor op de aanstaande machtsovername 🙂

  De geboorte en groei naar vandaag …
  Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies