Individuele coaching

Coaching is coaching, daar kunnen we verder heel kort over zijn, want zo veel verschillende manieren van één-op-één gecoacht worden zijn er niet. De verschillende opties hebben dan ook vooral met de frequentie en opzet te maken.
Weet je het niet precies of wil je iets weten dat je hier niet kunt vinden? Bel of mail ons gerust!

Succestraject

 • jouw issues opgelost in vijf sessies van anderhalf uur
 • één-op-één, meer persoonlijke aandacht kan niet
 • voor als je (eerst) jouw hindernissen wil opruimen om lekker te functioneren
Meer lezen

Successessies

 • voor wanneer je behoefte hebt aan een klankbord
 • je brengt specifieke situaties in en krijgt concrete aanwijzingen om jouw doel te bereiken
 • zelf per sessie bepalen wat het onderwerp wordt
Meer lezen

“Krijg het lef om échte keuzes te maken, leer hoe je jouw blokkades opruimt, daarmee jouw ongekende kwaliteiten vrijmaakt en verras jezelf met hoe makkelijk het dan gaat!”

– Jan en Maaike –

Referenties

van mensen die al gecoacht zijn

Sander Loohuizen, retail manager @ Just Brands

Vorig jaar heb ik bij Jan een aantal sessies gehad waar ik tot op heden van vandaag nog steeds baat bij heb.
Wat ik meegenomen heb uit deze sessies is dat ik toch écht zélf verantwoordelijk ben voor mijn eigen keuzes. Ik sta aan het roer van mijn eigen leven en carrière, en op het moment dat ik me dat ben gaan realiseren, werden situaties waar ik me in het verleden nog wel eens onmachtig voelde, in een keer overzichtelijk en veel beter te sturen.

Het feit dat ik als enige de sleutel tot mijn eigen succes en geluk heb, geeft mij het gevoel van controle, en ben ik in staat makkelijker te relativeren en dingen in perspectief te zien. Ik zou deze sessies aanraden aan iedereen die door de drukte op het werk of privé het overzicht wel eens dreigt te verliezen, en het gevoel heeft dat stukje controle terug te willen pakken.

Bart Neervoort, 65 jaar, jurist

Anders dan mijn ervaring met andere coaches en therapeuten sprak me bij Jan aan dat hij meteen tot de kern doordringt. Je krijgt bij hem geen gelegenheid om je te verschuilen achter woorden of jargon. In het begin ben je van je stuk gebracht, maar na afloop realiseer je je dat je met Jan wel tot de kern bent doorgedrongen. Jan is bij uitstek geschikt om intelligente mensen te coachen, die zich door goede sociale vaardigheden er bij andere coaches/therapeuten mee wegkomen zich niet bloot te hoeven geven.

Meer reviews lezen?
 • Bij zoiets intiems als individuele coaching moet je er op kunnen vertrouwen dat wat besproken wordt de ruimte niet verlaat. Daarom hanteren wij een strikte geheimhoudingsplicht: niets van wat je zegt gaat verder dan degene met wie je de info deelt. Om die reden werken wij ook grotendeels op papier. Onze agenda is digitaal en uiteraard hebben we email, maar alle aantekeningen etc. zijn op papier en blijven lekker offline.
 • Gedurende het traject bewaren we eventuele aantekeningen in een afgesloten kast en na afloop geef je zelf aan wat je wil dat er mee gebeurt: je neemt ze mee naar huis, wij bewaren ze een nader te bepalen periode en vernietigen ze dan, of we vernietigen ze direct.
 • Vanwege onze geheimhoudingsplicht, maar ook vanuit een ethische overweging, zullen wij nooit jouw gegevens of inhoud met anderen bespreken. Dat kan betekenen dat we een leidinggevende of partner moet uitleggen waarom we dat niet doen, maar wij vinden dat het aan jou is om te bepalen wie over welke informatie beschikt.
 • Elk traject, hoe lang of kort ook, begint met een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Net zoals je met een auto ook altijd even een proefritje mag maken, en je kleding ook altijd eerst mag passen, vinden wij dat je ons ook eerst even mag uitproberen of we bevallen en bij je passen. Tijdens dit intakegesprek bepalen we wat jouw doelen zijn en hoe je meet dat je daar bent, waardoor jij aan het einde zelf kunt controleren of de coaching heeft opgeleverd wat je wil.

Jan & Maaike

‘Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.’
Hoewel het niet altijd de gezelligste optie is, bereik jij het snelst jouw doelen als wij je eerlijk en direct confronteren met datgene dat je te verbeteren hebt.

Praktische informatie

Coachingsgesprekken in het succestraject duren in principe anderhalf uur per gesprek. Sommige gesprekken lopen wat uit, maar dat trekt zichzelf altijd wel weer recht. Voor de successessies geldt dat de gesprekken vaak iets langer duren, zo’n twee tot tweeënhalf uur.

We beginnen altijd met een (kosteloos en vrijblijvend) intakegesprek, waarin we bepalen wat je wil bereiken – en dus waar je nu nog tegenaan loopt – en daarna kijken we of wij jou daarmee kunnen helpen. Natuurlijk is het ook aan jou om te bepalen of je überhaupt wil dat we je helpen.

Gewoonlijk vinden alle gesprekken bij ons op locatie plaats (Dresdenweg 83, 2692 AA ‘s-Gravenzande). Dit heeft een belangrijke reden: op die manier ben jij even helemaal weg van de dagelijkse dingen. Of het nu je werk is of jouw thuissituatie, we zijn er vrij zeker van dat het ritje naar ‘s-Gravenzande, anderhalf uur hier zijn en weer terug geen onderdeel uitmaken van jouw standaardroutine. Dat betekent dat jouw hoofd moet omschakelen en daardoor al ontvankelijker is voor andere ideeën dan die je zelf verzint. Tegelijkertijd dwingt de extra reistijd je om je (mentaal) voor te bereiden op het gesprek waar je naartoe onderweg bent en heb je op de terugweg wat me-time waarin je alles weer op een rijtje kunt zetten voor mensen gaan vragen hoe het was.

PS: sommige autonavigaties snappen niet helemaal waar ze je heen moeten sturen, dus we raden je aan om op Google Maps te navigeren. Als je daar zoekt op ‘Business NLP Academy’, kom je zo goed als voor de deur uit.
Verdwalen kan altijd. Bel ons gewoon even, grote kans dat we weten waar je staat.

 • De gesprekken tijdens het traject duren standaard zo’n anderhalf uur
 • De successessies duren vaak zo’n twee tot tweeënhalf uur per sessie
 • natuurlijk geven we je wat te drinken
 • Dresdenweg 83
  2692 AA ‘s-Gravenzande
Vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen

.. voor als je nog niet precies weet wat je nodig hebt,
of ons gewoon eerst wil ontmoeten voor je ergens aan begint.

Referenties

enkele mensen die de opleiding hebben gedaan

Charles van Hemert, 30 jaar, directie @ Hemimex

2011 - Uniek aan de opleiding is de persoonlijke groei en het respect voor elkaars wereldbeeld, hierdoor sta je beter in het leven.

Marc de Antoni, 44 jaar, salesmanager SMB @ Microsoft

2014 - Deze training heeft mij persoonlijk enorm verrijkt door inzichten in mijzelf en anderen te geven. De wijze om hier mee om te gaan, heb ik als handvatten vanuit de trainingen ontvangen.

Jeroen van Weerdenburg, 38 jaar, verkoper @ Aphrodite Orchidee

2015 - In een zeer persoonlijke sfeer, ontploft je hoofd positief. Je leert jezelf door en door kennen.

Anoniem, 25 jaar

2017 - Het is uniek omdat iedereen op geheel eigen wijze kan kiezen wat het voor hem of haar betekent en wat hij of zij mee kan nemen in de rest van zijn leven. Het voegt alleen maar toe.

Wij werken samen met onder meer:

Biografie

Ruim twintig jaar geleden richtte vader Jan het bedrijf op en begon hij met het opleiden en coachen van professionals in het bedrijfsleven. Het voornaamste probleem dat zijn klanten hadden, was het feit dat elke leidinggevende weliswaar vakinhoudelijk enorm goed geschoold is, maar dat zij nauwelijks worden opgeleid in het daadwerkelijk aansturen van anderen en het beïnvloeden van groepsprocessen.

Zo’n vijftien jaar later kwam zoon Joris het bedrijf versterken na het behalen van zijn vwo-diploma. Toen hij na een paar jaar ging studeren en zich in het studentenleven stortte, stapte dochter Maaike in de zaak. In eerste instantie vooral om de administratie te doen, want met een studie Neerlandistiek en een baantje bij de bakker had ze het druk genoeg.

Toch bleek dat bloed kruipt waar het niet gaan kan en na een paar maanden rondgelopen te hebben, begon het te kriebelen om meer dingen te gaan doen. Inmiddels zijn we drie jaar verder en bereiden Jan en Maaike zich voor op de aanstaande machtsovername 🙂

De geboorte en groei naar vandaag …
Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies