Ontrafel met doorvragen de geheimtaal van jouw gesprekspartner

Het je weleens het idee dat je honderd keer hetzelfde moet vragen? Met onze online training ‘Super Easy Doorvragen’ ontdek je hoe je door langdurig geklets heenprikt, op een manier die ook nog eens leuk is. Iedereen komt wel eens van die situaties tegen waarbij je weet dat er meer is dan dat er wordt verteld, maar je krijgt het er niet uit. Hoe zou het zijn als je slechts een paar nieuwe vragen nodig hebt om wél tot de kern te komen? Met zes bijzondere vragen kun je namelijk in elke context, ongeacht de inhoud, altijd adequaat reageren. Hierdoor heb je geen urenlange vraaggesprekken en zogeheten bila’s meer nodig. Na het volgen van onze training ‘Super easy doorvragen’ weet je precies hoe je moet reageren om een verdiepingsslag te maken. Meer weten over ons opleidingsaanbod, waar o.a. onze NLP training deel van uitmaakt? Of ben je op zoek naar coaching gericht op burn out klachten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Meer over coaching

Veel tijd besparen met effectief doorvragen

Door op de juiste manier door te vragen gaan jullie het hebben over waar het daadwerkelijk over moet gaan. Mensen hebben namelijk maar een paar verschillende manieren paraat waarop ze kunnen verstoppen wat ze eigenlijk zouden moeten zeggen. Door eenvoudig de juiste vraag te stellen, leg je in één keer bloot wat ze eigenlijk niet van plan waren te vertellen. Met doorvragen bespaar je dus veel tijd door meteen naar het echte issue te vragen, en raak je niet meer verstrikt in oeverloze uitweidingen.

Houd je niet van confrontaties? Ook dan is doorvragen een geschikte remedie, want hiermee voorkom je dat je te lang doorgaat en hoef je de écht moeilijke gesprekken niet meer aan te gaan. Wist je dat effectief doorvragen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn? Wil je het zelf eens ervaren? Meld je dan direct aan voor de training of vraag eerst een gratis kennismakingsgesprek aan!

Over ons
Doorvragen

Wat je gaat ontdekken tijdens de training

Zodra je je hebt aangemeld voor onze training ‘Super easy doorvragen’, ga je je onze uitvoerig geteste en geperfectioneerde aanpak eigen maken. Zo ga je ontdekken dat je na de training niet meer wordt verrast door de plotselinge wending van een gesprek. Je weet nu op tijd in te grijpen, namelijk met één rake vraag. Ook ontdek je dat jouw gesprekspartners gaan vinden dat gesprekken met jou écht ergens over gaan. Hierdoor overleggen ze waarschijnlijk het liefste met jou over welke stappen ze moeten nemen. Bovendien leer je om de techniek van het doorvragen toe te passen in elke situatie. Het lijkt soms alsof elke situatie uniek is, maar als je weet waar op moet letten valt dat reuze mee. Meld je aan voor onze training en vergemakkelijk voortaan elk gesprek!

Neem contact op
Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies