Burn out klachten? Volg individuele en professionele coaching

Heb je altijd het gevoel alleen maar te moeten en door te gaan? Heb je te maken met burn out klachten? Door vroegtijdig hulp in te schakelen kun je ergere klachten voorkomen. Binnen onze NLP Academy bieden wij individuele coaching trajecten aan gericht op burn out klachten. De verschillende opties hebben vooral met de frequentie en het type opzet te maken. Eén ding hebben alle echter trajecten gemeen: je wordt gecoacht om het lef te ontwikkelen om keuzes vanuit jezelf te maken, en om jouw eigen blokkades op te ruimen. Daarmee maak je jouw ongekende kwaliteiten vrij en verras je jezelf vervolgens met hoe makkelijk alles je afgaat. Goed om te weten is dat wij bij individuele coaching strikte geheimhoudingsplicht hanteren. Ook begint ieder traject, hoe lang of kort ook, met een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek. Benieuwd welk coaching traject bij jouw burn out klachten past? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Meer over coaching

Volg successessies bij burn out klachten

Op het gebied van coaching voor burn out klachten kun je bij ons kiezen tussen het succestraject en zogeheten successessies. Wil je zelf bepalen wat het onderwerp per sessie wordt? Wil je per situatie concrete aanwijzingen krijgen hoe je er mee moet omgaan? Dan zijn de successessies waarschijnlijk erg geschikt voor jou. Deze zijn bedoeld voor wanneer je behoefte hebt aan een klankbord om in gesprek te gaan over je burn out klachten. Hoe meer verantwoording je draagt, of het nou in het dagelijks leven is of op je werkt, hoe eenzamer het soms kan zijn. Mensen zijn niet gemaakt om alles alleen te doen, en hulp vragen is juist een teken van kracht. Wil je meer informatie over de successessies of ben je benieuwd naar onze NLP training? Plan direct een kosteloos en vrijblijvend intakegesprek in!

Over ons
Burn out klachten

Eén-op-een persoonlijke aandacht tijdens het succestraject

Wil je jouw burn out klachten in vijf sessies oplossen? Wil je jouw hindernissen opruimen om lekker te functioneren? In het succestraject is er alle ruimte voor persoonlijke aandacht, zodat jij weer volop in het leven komt te staan. Voor sommigen kan het starten met coaching een grote stap zijn. Ze hebben het idee dat gecoacht worden betekent dat je op de een of andere manier hebt gefaald. Maar tegelijkertijd vindt niemand het raar om z’n telefoon software-updates en bug fixes te laten uitvoeren. Tijdens de coaching zul je daarom merken dat wij veel doorvragen om je kern op te ruimen. Want als de klachten daar weg zijn, verdwijnen daarmee ook alle andere symptomen. Plan direct een intakegesprek in om van je burn out klachten af te komen!

Neem contact op
Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies