0174 - 38 68 01
Gildestraat 215, 2671 BW Naaldwijk
Opleidingen in professioneel
en persoonlijk leiderschap

Word de beste leidinggevende van het bedrijf.

Alleen vandaag nog: 70% korting

28 juni 2020

Met het mooie weer van afgelopen dagen kan ik me zo voorstellen dat je andere prioriteiten had dan het heel nauwkeurig bijhouden van jouw mail, dus vandaar deze korte reminder:

Vandaag is de laatste dag dat je voor weinig mee kunt doen met de eerste ronde van onze eerste online training: Super Easy Doorvragen.

Je krijgt – behalve 70% korting – ook drie bonussen als je mee doet 🙂
1 – Hoe je doorvraagt in e-mails. Vanwege het gebrek aan face to face contact, komt een e-mail soms veel onaardiger over dan je bedoelde, dus hoe stel je dan toch jouw vragen?
2 – Olifantenpaadjes. Mensen geven je veel meer informatie dan alleen de letterlijke betekenis van hun woorden en door die extra informatie te kunnen interpreteren, kom je er veel sneller achter hoe die ander in de wedstrijd zit.
3 – Oefenen, oefenen, oefenen. Om het allemaal nóg beter in de vingers te krijgen, hebben we een speciale oefenomgeving opgezet waarin je jouw nieuwe vaardigheden uitgebreid kunt trainen.

Spreken we je morgen?

<< volgende
alle artikelen
vorige >>

Abonneer je op onze wekelijkse tips voor leidinggevenden. 

“Dank voor de wederom heerlijke e-mail.”

“Ik geniet van elke mail die ik van jullie krijg.”

Wij werken samen met onder meer:

Op deze website worden er cookies gebruikt voor het analyseren en verbeteren van het gebruik van de website. Accepteer Cookies